Acasă Sport

Al doilea succes consecutiv pentru ACS | Medieșenii au întors scorul după pauză | VIDEO

1029

Al doilea succes consecutiv pentru ACS | Medieșenii au întors scorul după pauză.

Etapa cu numărul 4 a campionatului Ligii a treia a adus al doilea succes pentru medieșeni. ACS a învins ACS Târgu-Mureș 1898 cu scorul de 2-1. Ambele reușite au fost marcate de căpitanul Cristian Avram.

Gruparea de pe Târnava Mare a disputat sâmbătă după-amiază pe Stadionul 8 Mai al patrulea meci oficial în Liga a treia. Adversarul a fost ACS Târgu-Mureș 1898. Medieșenii au început în formula Fabio Blaga, Emanuel Baba, Vlad Antonio, Cristian Avram, Cosmin Zamfir, Tudor Man, Benjamin Hanzu, Cătălin Tineriu, Denis Ursu, Bogdar Rotar și Adrian Cîrstean.

Formația din Târgu-Mureș a reușit să deschidă scorul după un sfert de oră de joc. Vizitatorii au profitat de o nesincronizare în zona centrală a apărării ACS-ului, Ciprian Gliga a pătruns în careul de 16 metri și a înscris cu un șut la colțul lung. La poarta cealaltă, în minutul 33 mingea trimisă cu capul de Emmanuel Baba a lovit bara porții. Prima repriză s-a încheiat în cele din urmă cu formația oaspete în avantaj.

Medieșenii au controlat actul secund și au reușit să întoarcă scorul în favoarea lor. Mai întâi căpitanul Cristian Avram a reușit să transforme o lovitură de pedeapsă pe care tot el a obținut-o în minutul 65. Ulterior, cu zece minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc, după o fază prelungită de atac a medieșenilor, același Avram a urmărit foarte bine o minge centrată din partea dreaptă de către Cristian Maxim și a trimis-o cu capul în poartă. S-a încheiat 2-1 pentru ACS care a acumulat 7 puncte în clasamentul seriei.

Cele 2 goluri marcate de Cristian Avram
Declarații ale antrenorului Mihai Ianc și Căpitanul Cristian Avram
Articolul precedentLet’s Do It Mediaș 2023 | 922 voluntari au strâns tone de deșeuri | VIDEO
Articolul următorBărbat de 83 ani acroșat de o autoutilitară într-o parcare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.