Acasă Sibiu

Femeie depistată la volan drogată și fără permis de conducere

425

Femeie depistată la volan drogată și fără permis de conducere.

La data de 18 septembrie, în jurul orei 04,00, în municipiul Sibiu, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Ion Rațiu de către o femeie în vârstă de 35 de ani, din Orlat.

„Din primele verificări efectuate de către polițiști a rezultat că cea aflată la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Totodată, testarea femeii cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la metamfetamină, persoana în cauză fiind însoțită la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism.

La nivelul Secției de Poliție Urbană Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența substanțelor psihoactive” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Articolul precedentRețea de canalizare pluvială extinsă pe Șoseaua Sibiului | Se rezolvă problema inundațiilor din zona Kaufland
Articolul următorMediaș 120 | Ioan Eleneș expune pe simeze alături de nepoții săi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.