Acasă Sibiu

Accident cu 3 mașini implicate și 6 răniți | Foto

1995

Accident cu 3 mașini implicate și 6 răniți.

Polițiștii rutieri au intervenit duminică seara la un accident de circulație produs pe DJ 106, în localitatea Ruja. Au fost implicate trei autoturisme, iar 6 persoane din cele 10 aflate în autoturisme au ajuns la spital.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Agnita, într-o curbă la dreapta, un bărbat în vârstă de 55 de ani a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, apoi cu un alt autoturism condus tot din sens opus de către un bărbat în vârstă de 24 de ani. În urma coliziunii, mașina condusă de către bărbatul în vârstă de 35 de ani s-a răsturnat în afara părții carosabile.

6 persoane, dintre care 3 adulți și 3 minori, au fost transportate la spital conștiente. Din autoturismul condus de către bărbatul în vârstă de 55 de ani au suferit vătămări corporale cei doi pasageri, un bărbat și un băiat în vârstă de 6 ani, iar din autoturismul răsturnat au fost răniți toți ocupanții, șoferul, o femeie în vârstă de 27 de ani și doi copii, un băiat de 5 ani și o fată de 7 ani. Din al treilea autoturism nu au rezultat victime. Toți cei implicați sunt localnici” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

SAJ Sibiu a intervenit cu un echipaj de tip B, în localitatea Ruja la un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

„În urma accidentului au rezultat 6 victime, trei adulți și 3 minori, din totalul de 10 persoane implicate. Echipajele SAJ au transportat la spital un bărbat care prezenta un traumatism la mâna și un minor care prezenta traumatism facial” spune Vasile Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Două echipaje SMURD, o autospecială de stingere și un echipaj SAJ au intervenit de urgență în localitatea Ruja, la un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule și 10 persoane.

„Dintre cele 10 persoane implicate șase au avut nevoie de îngrijiri medicale: trei minori și trei adulți. Toți cei 3 minori prezintă traumatisme faciale și vor fi transportați la spitalul de Pediatrie. Cei trei adulți, o femeie și doi bărbați prezintă traumatisme și contuzii în urma accidentului rutier și vor fi transportați la UPU Sibiu. Celelalte 4 persoane au refuzat transportul la spital” a precizat Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.