Acasă STIL DE VIATA

Cicoarea în remediile florale Bach | Darurile ei terapeutice

101
Cicoarea în remediile florale Bach

Cicoarea în remediile florale Bach. O floare familiară tuturor, o întâlnești pretutindeni.

De cele mai multe ori ignorăm să-i descoperim sensibilitatea, comportamentul și darurile ei terapeutice.

Comportamentul ei de creștere este asemănător unui arbore genealogic iar albastrul florii este considerat a fi albastrul vălului Sfintei Marii. Este o floare a iubirii materne.

De la floare la rădăcină, această plantă își oferă proprietățile. Rădăcina este cea care conține o gamă complexă de nutrienți precum proteine, vitamine, minerale, fibre solubile și carbohidrați.

Folosim rădăcina ca înlocuitor de cafea pentru gustul și calitățile ei

În anii 1930, un medic britanic Edward Bach prepară din floarea de cicoare un remediul floral care-i poartă numele “Chicory” pentru proprietățile benefice asupra unor stări emoționale.

Care sunt stările emoționale pe care le echilibrează floarea de cicoare?

Este vorba de un atașament care se schimbă de-a lungul vieții. O legătură semnificativă a relației copil-părinte care vine din primii ani de viață.

Această legătură cimentează relațiile ulterioare ale copilului pentru a se simți încrezător, ferm și capabil să exploreze lumea. Să stabilească relații fără teamă, să interacționeze, să comunice.

Relația copil-părinte fiind o relație de atașament dezvoltă de cele mai multe ori o frică

Frica de a nu-i pierde pe cei pe care îi iubești. Această frică este tratată de acest remediu floral Bach. Este frica pe care o poate dezvolta atât copilul cât și părintele.

Este firesc să construiești o relație frumoasă și sigură cu cei pe care îi iubești. Dacă simți că nu dezvolți această relație de încredere reciprocă îndreaptă-te spre un ajutor benefic, natural și subtil la nivel profund al fricii pe care tu o simți.

Ai în remediile Bach o cale naturală de a te ajuta să regăsești drumul spre echilibru și bucurie indiferent dacă ești părinte sau copil.

Ai grijă de tine și de ceea ce simți!

monica degeu
Articolul precedentFestivalul Transilvania Multiculturală la Biertan | Programul complet al evenimentului | CP
Articolul următorACS Mediaș a pierdut amicalul cu Unirea Ungheni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.