Acasă STIL DE VIATA

Emoțiile și remediile Bach. Fii tu însăți! | Monica Degeu

132
Emoțiile și remediile Bach

Emoțiile și remediile Bach. Fii tu însăți!

Ce sunt emoțiile? Sunt trăirile tale cele mai profunde în raport cu lumea care te înconjoară! Sunt pozitive și negative.

Este necesar să le trăiești așa cum vin. Așa cum treci prin viață. Ele sunt cele care te ajută să construiești comunicarea cu oamenii din jurul tău.Emoțiile te fac să te simți viu și complet.

Tot emoțiile sunt un indicator al unor răni sau suferințe sufletești.

Indicatorul principal că ai o suferință sufletească este emoția neplăcută pe care o simți (frica, furia, iritarea, dezamăgirea, indignarea, supărarea, ura, demotivarea)Poate ai încercat metode de „control” a emoțiilor:

  • să te forțezi să transmiți afirmații pozitive
  • să zâmbești chiar dacă te-a durut
  • să spui „ai dreptate” în loc de „nu sunt de acord ”

Sunt metode care nu te ajută pe termen lung!

Pentru că emoțiile negative sunt reprimate, nu sunt tratate.

Dacă încerci să le controlezi, nu faci altceva decât să îți duci atenția în altă parte, însă durerea rămâne. Se va manifesta prin nemulțumirea față de tine însuți și de viața ta.

Ce sunt remediile Bach?

Sunt picături din natură. Esențe apoase conservate în alcool a 38 de flori ai unor arbuști sau plante. Terapeutul selectează 7 din ele pentru a fi o medicație pe o durată de trei săptămâni.

Este o medicație care se adresează acelor componente ale ființei umane deloc palpabile pe care le numim emoții, minte, gând sau stări sufletești. Nici o altă medicație nu se adresează acestor componente ale ființei umane cum o fac esențele florale Bach.

Deschide larg ochii minții, ai sufletului și recunoaște emoțiile, senzațiile, imaginația și gîndurile, tratează dezechilibrele și fă-ți viața senină!

Ai în remediile Bach o busolă care te va ajuta să regăsești drumul spre echilibru si bucurie indiferent dacă ești la începutul drumului în viață, ești copil sau adolescent, sau ai parcurs deja o parte din drum.

Ai grijă de tine și de ceea ce simți!

monica degeu
Articolul precedentUn microbuz cu 11 pasageri a intrat în coliziune cu un autoturism pe A1
Articolul următorVictorie importantă pentru ACS Mediaș în etapa a 15-a

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.