Acasă STIL DE VIATA

Bunătatea ca stare de spirit și remediile Bach | Monica Degeu

169
Bunătatea ca stare de spirit

Răbdarea, încurajarea și bunătatea încep cu tine!

Doar găsește locul din inima ta în care ești bine venit întotdeauna și ești bucuros cu tine!

Este cel mai mai eficient mod de a distruge autocritica și autorespingerea, pentru a ajunge la a fi mulțumit de tine. Poartă și un nume: automaternaj, un sentiment matern, o grijă maternă pentru tine, pentru inima ta, unde copilul interior și sinele tău din prezent sunt întotdeauna bineveniți.

Când ai mulțumirea de sine, de ceea ce faci, de modul în care arăți, nimic nu poate să te împiedice să dăruiești din starea ta de bine și altora. Să apreciezi ceea ce te înconjoară, ceea ce ai, ceea ce trăiești, aici și acum.

Remediile florale Bach aduc un aport de echilibru emoțional pentru a avea starea de spirit necesară a face loc, în inima ta, Bunătății.

Bunătatea este pentru minte la fel cum este aerul pentru plămâni. Este comparația pe care o dă un autor contemporan, Daniel Siegel în cartea sa “Mintea”. Modul in care te percepi depinde de gradul de autoapreciere, autorespect, autoacceptare pe care îl ai.

Un remediu necesar atunci când ești nemulțumit de tine și de cei din jur, este Crab Apple.

Crab Apple este remediul Bach obținut din flori de măr pădureț pentru cei care dezvoltă o stare de nemulțumire la nivel profund psihic față de ei înșiși.

Dacă ne acceptăm pe noi înșine, dacă ne apreciem pentru ceea ce facem bine – aceasta contribuie la autorespectul și încrederea în sine. Pentru a accepta că avem și slăbiciuni fără să ne criticăm în permanență pentru ele, aceasta constituie baza toleranței față de sine și, implicit, față de cei din jur

Ce sunt remediile florale Bach?

Picături naturale obținute prin solarizare sau fierbere din florile unor arbuști, copaci sau plante crescute în mediul lor natural. Sunt 38 de remedii care ne pot ajuta în cel mai natural mod de a putea trăi confortabil, din punct de vedere emoțional, cu noi înșine și cu ceilalți.

Este baza sănătății noastre pe de-antregul minte – corp – spirit – emoție.

Ai grijă de tine și de ceea ce simți!

monica degeu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.