Acasă STIL DE VIATA

Crab Apple sau Malus Pumila | Monica Degeu

94
Crab Apple sau Malus Pumila | Monica Degeu

Crab Apple sau Malus Pumila este remediul floral preparat din floarea de măr pădureț în primăvara anului 1935 de medicul englez Edward Bach.

Vorbim despre acest remediu acum în octombrie când sărbătorim Ziua Mondială a Spălatului pe Mâini. De ce?

Fiindcă mirosul acestei flori de primăvară îți aduce aminte de curățenie și puritate. Fiindcă la nivel mintal, acest remediu tratează acel comportament obsesiv compulsiv al celor care simt teama de microbi, de viruși, sunt foarte atenți la suprafețele pe care le ating și spălatul pe mâini devine o obsesie nu doar un obicei sănătos.

Cei care au nevoie de acest remediu simt la nivel profund un sentiment de profundă respingere față de tot ceea ce consideră murdar. Vorbe urâte, aspect neîngrijit al vestimentației, sunt foarte atenți la imperfecțiuni ale pielii, coșuri, iritații și altele.

Pentru mulți adolescenți, indiferent de sex, manifestările firești ale organismului aflat în perioada de schimbare, devin motive de respingere și neîncredere în propria persoană.

Un remediu natural ce dezvoltă un sentiment de pace interioară și o măsură corectă asupra unor aspecte firești ale organismului și ale vieții

Poate fi folosit atunci când subiectul simte rușine, se simte murdar în interior, nu se acceptă pe sine sau are nevoie de susținere în timpul unor cure de detoxifiere pornind de la alimentație, droguri, tutun sau o îmbunătățire a aspectului fizic pe care și-o impune exagerând.

Administrarea acestui remediu duce la acceptarea unor aspecte firești ale organismului la nivel mental și fizic în perioada pubertății și adolescenței.

Se recomandă să vă adresați terapeutului pentru a avea toate îndrumările necesarele utilizării și administrării remediilor florale Bach.

Crab Apple poate fi adăugat în picături, în gelurile de duș sau creme pentru un aspect îmbunătățit al pielii mai ales când emoțiile sunt cele care dau la nivel tegumentar iritații care nu au în aparență nici o cauză palpabilă.

Ai grijă de tine și de ceea ce simți! Emoțiile sunt baza sănătății noastre!

monica degeu
Articolul precedentCITO Mediaș la 15 ani de la înființare | VIDEO
Articolul următorCasa lui Simion din Șaroș o poveste readusă la viață de medieșeanul Flavius Dordea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.