Acasă Mediateca

Totul despre 20HyGrid | Coordonatorul proiectului Cristian Călin la Nova TV

551

Totul despre 20HyGrid | Coordonatorul proiectului Cristian Călin la Nova TV.

Delgaz Grid a început în premieră pentru România, testele privind funcționarea rețelelor și aparatelor de utilizare cu amestec de gaze naturale și hidrogen. Proiectul 20HyGrid are ca și obiectiv oferirea unei soluții tehnice la nivel național pentru transportul hidrogenului prin conducte și utilizarea acestuia pentru încălzire, în locuinţe.

Compania Delgaz Grid începe în localitatea Dârlos, testele la clienții casnici, pentru a verifica funcționarea instalațiilor interioare și a aparatelor de utilizare existente cu amestec de gaze naturale și hidrogen. În acest scop, au fost selectați câteva zeci de clienți care locuiesc în această localitate și care vor fi astfel primii români care vor participa la acest proiect de importanță națională pentru viitorul încălzirii sustenabile din România. Compania ține să mulțumească pe această cale autorităților locale din Dârlos și Consiliului Județean Sibiu pentru sprijinul acordat în acest proiect.

Dr. Ing. Cristian Călin, coordonatorul proiectului 20HyGrid, a fost invitatul emisiunii Mediaș 120 de astăzi și a vorbit despre ce presupune acesta dar și importanța sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.