Acasă Nova TV

Primăria Mediaș dorește să preia Stadionul Gaz Metan | Solicitare către societatea Transgaz

320
tensiuni la gaz metan

Primăria Mediaș dorește să preia Stadionul Gaz Metan | Solicitare către Transgaz.

Primarul Gheorghe Roman a trimis o solicitare către societatea Transgaz prin care solicită un punct de vedere al acesteia cu privire la modalitatea în care municipalitatea ar putea prelua clădirile din incinta Stadionului Gaz Metan. Scopul este acela de a oferi condiții optime pentru cei 410 sportivi care activează în cadrul ACS Mediaș, iar echipa mare a clubului să își poată disputa meciurile din campionatul Ligii a treia.

„Cu pași siguri, Asociația Club Sportiv Mediaș 2022 a reușit să promoveze în Liga a treia încă din primul an de la înființare, ceea ce ne dă speranțe că drumul acestei echipe va fi unul de succes. În cadrul asociației activează un număr de 410 sportivi, copii din Mediaș și implicit ai multor angajați ai societății dumneavoastră, care ar trebui să beneficieze de condiții optime în vederea desfășurării antrenamentelor și competițiilor sportive.

În calitate de prima susțin mișcarea sportivă medieșeană și apreciez efortul sportivilor de a obține rezultate performante, însă toate acestea sunt în strânsă legătură cu accesul la o bază materială sportivă adecvată.

Față de situația actuală, în care municipiul Mediaș deține în proprietate publică terenul de fotbal și terenul de sub construcții, iar Transgaz deține în proprietate construcțiile, vă rugăm să vă exprimați punctul dumneavoastră de vedere cu privire la modalitatea de preluare de către Municipiul Mediaș a imobilelor aparținând societății din incinta Stadionului Municipal Mediaș” se arată în solicitarea semnată de către Primarul Gheorghe Roman.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.