Acasă Sibiu

Autoturism lovit de o cisternă | 2 persoane rănite | Foto

620

Autoturism lovit de o cisternă | 2 persoane rănite.

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au intervenit luni dimineața la un accident produs pe DN 7, în localitatea Lazaret. Au fost implicate o cisternă și un autoturism.

,,Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea o cisternă care transportă ciment spre Sibiu, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din județul Argeș, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță, a intrat în coliziune cu un autoturism condus în fața sa, al cărui șofer, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Vâlcea, oprise înaintea unei treceri pentru pietoni pentru a acorda prioritate unor persoane care traversau drumul național.

În urma coliziunii a rezultat rănirea a două pasagere din autoturism, două femei în vârstă de 55, respectiv 63 de ani, ambele din județul Vâlcea, care au fost transportate la spital conștiente” spune Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

SAJ Sibiu a intervenit cu un echipaj de tip B pe DN 7, la intrare în Lazaret. De asemenea, ISU Sibiu a trimis un echipaj SMURD.

,,Echipajele SAJ și ISU au asistat medical 4 persoane iar echipajul ambulanței a transportat la UPU Sibiu o persoană, femeie, de 54 de ani care a suferit un traumatism costal. Echipajul ISU, a transportat o altă persoană, iar alte două au refuzat transportul la spital” spune Vasile Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.