Acasă Nova TV

Promoția 2023 a Școlii Postliceale Auxila Mediaș a absolvit | VIDEO

2252

Promoția 2023 a Școlii Postliceale Auxila Mediaș a absolvit.

Absolvenţii promoţiei 2023 de la Şcoala Postliceală Auxila Mediaș și-au luat la revedere de la cursuri, profesori și colegi. Festivitatea de absolvire a avut loc vineri după-amiază pe terasa Hotelului Binder Bubi, în prezenţa Primarului Gheorghe Roman, Deputatului Christine Thellmann, Directorului Unității de Asistență Medico-Socială, Ioana Vaso, a Managerului Spitalului Mediaș, Gheorghe Nicorici, a lui Jurgen Debus, Președintele Auxila Akademie Germania, a cadrelor didactice și a altor invitați.

Cei 101 absolvenți ai promoției 2023, de la specializările Asistent Medical Generalist și Asistent Medical de Farmacie, au avut parte de momente emoționante. Șef de promoție în acest an a fost Ioana Daniela Stroia. Cei 101 absolvenți ai promoției 2023, de la specializările Asistent Medical Generalist și Asistent Medical de Farmacie, au avut parte de momente emoționante. Șef de promoție în acest an a fost Ioana Daniela Stroia.

Cei 101 de elevi de la specializările ,,Asistent medical generalist’’ şi ,,Asistent medical de farmacie’’ au răspuns prezent pentru ultima oară și au depus jurământul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.