Acasă Nova TV

4 străzi noi la Mediaș | Ce nume vor primi

1184
Cuantumul burselor pentru elevii din Mediaș și Ighiș

4 străzi noi la Mediaș | Ce nume vor primi.

Consilierii locali medieșeni se vor întruni la mijlocul săptămânii viitoare în cadrul ședinței ordinare din luna iunie. Pe ordinea de zi sunt înscrise și patru proiecte de hotărâre privind atribuirea denumirii pentru patru străzi.

Primul proiect se referă la atribuirea denumirii de strada Afinului. Este vorba despre o structură stradală situată în zona străzii Moșnei, cu o lungime de 85 metri liniari și o lățime de 8 metri liniari. Noua stradă va asigura accesul la șapte parcele de teren. Un alt proiect se referă la atribuirea denumirii de strada Mălinului. Aceasta este situată tot în zona străzii Moșnei, are o lungime de 85 metri liniari și o lățime de 8 metri liniari. Noua stradă va asigura accesul la șapte parcele de teren.

Un proiect similar se referă la atribuirea denumirii de strada Migdalului. Structura stradală situată de asemenea în zona străzii Moșnei, are o lungime de 85 metri liniari și o lățime de 8 metri liniari. Noua stradă va asigura accesul la opt parcele de teren. În fine, al patrulea proiect se referă la atribuirea denumirii de strada Paltinului. Noua structură stradală este situată în zona străzii Brateiului, are o lungime de 117 metri liniari și o lățime de 6,96 metri liniari. Conform proiectului, strada va asigura accesul la șapte parcele de teren.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.