Acasă Nova TV

Mii de persoane au participat la Zilele Mediașului 2023 | VIDEO

1314

Mii de persoane au participat la Zilele Mediașului 2023.

Mediașul a aniversat în perioada 2-4 iunie, 756 ani de atestare documentară. Câteva mii de persoane au participat la evenimentele dedicate acestei aniversări. Zilele Mediașului ediția 2023, au avut loc de vineri până duminică în Piața Corneliu Coposu, acolo unde participanții au putut vedea spectacole folclorice, concerte extraordinare de muzică pop, rock și folk susținute de artiști consacrați dar și interpreți, formații și ansambluri de dansuri populare locale.

Prima zi a manifestărilor a cuprins concerte susținute de către Grupul Motto, Virgil Suciu, Feri Teglaș, Ducu Bertzi, Compact și Marcel Pavel.  În cea de-a doua zi a festivalului, au urcat pe scenă de formația Dinamic, Tudor Turcu, Pepe, Alina Eremia și Andra. Artiștii au încălzit atmosfera din piață, în ciuda reprizelor de ploaie.

Cea de-a treia și ultima zi a fost dedicată folclorului și muzicii tradiționale, iar participanții au putut vedea recitaluri susținute de artiști și ansabluri locale, dar și nume cunoscute ale folclorului românesc.

Articolul precedentCicliștii de la CSM Mediaș au monopolizat podiumul la Junior Bike Race Ciugud | Foto
Articolul următorA fost semnat contractul de reabilitare și modernizare a centrului istoric | VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.