Acasă Nova TV

Cicliștii de la CSM Mediaș au monopolizat podiumul la Junior Bike Race Ciugud | Foto

288

Cicliștii de la CSM Mediaș au monopolizat podiumul la Junior Bike Race Ciugud.

Ziua Mondială a bicicletei a fost sărbătorită de către cei mai mici cicliști ai CSM Mediaș prin participarea la una din cele mai vechi competiții de mountainbike pentru copii din Transilvania, Junior Bike Race Ciugud. Competiția a ajuns la ediția cu numărul 7 a adus mai multe clasări pe podium pentru sportivii de la CSM Mediaș.

Astfel, la categoria băieți 7-8 ani, Andrei Feșteu s-a clasat pe locul 1, la categoria băieți 9-10 ani, Răzvan Andrei Stoica s-a clasat pe locul 1, iar Ianis Claudiu Pîntea pe locul 5. De asemenea, la categoria băieți 11-12 ani, David Feșteu a ocupat locul 1, Codrin Seicean locul 2, Tamas Timar locul 3, Victor Mihălțan locul 4, iar David Andrei Armean s-a clasat pe locul 8.

,,Competiția Junior Bike Race Ciugud, aflata la cea de-a șaptea ediție, a avut podiumurile cucerite de micii noștri rideri, care au fost nu numai aplaudați pentru performanțele lor, ci și admirați pentru imaginea profesionistă conturată de ținuta echipamentelor și atitudinea sportiva, dând un exemplu celorlalți concurenți” spun reprezentanții CSM Mediaș.

Foto: CSM Mediaș

Articolul precedentSe montează contoare inteligente pe străzile Magnoliei și Angărul de Jos | CP
Articolul următorMii de persoane au participat la Zilele Mediașului 2023 | VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.