Acasă Nova TV

Alexandra Hudea este Vicecampioană internațională la 3.000 metri | Foto

806

Alexandra Hudea este Vicecampioană internațională la 3.000 metri.

În perioada 3-4 iunie, a avut loc cea de-a 68-a ediție a Campionatelor Internaționale ale României „Iolanda Balaș Soter”. Competiția desfășurată pe Stadionul din Complexul Sportiv Iolanda Balaș Soter din capitală, a adunat la start reprezentanți din cinci țări: Bulgaria, Republica Moldova, Turcia, Ucraina și România. Au concurat în total 298 atleți, 116 la feminin și 182 la masculin.

Atleta Alexandra Hudea a luat startul în finala probei de 3.000 metri pe care a încheiat-o cu un rezultat foarte bun. Sportiva din municipiul Mediaș a câștigat medalia de argint, după ce a încheiat proba în 9 minute, 45 de secunde și 50 de sutimi.

Pe lângă medalia obținută, rezultatul de la Campionatele Internaționale ale României, i-a adus Alexandrei Hudea și calificarea la Campionatul European de Atletism, care va avea loc la Ierusalim în perioada 7-10 august 2023. Atleta de la CSS Mediaș a îndeplinit la București baremul de calificare pentru europene.

Foto: Facebook

Articolul precedentPrima prelevare de organe la Spitalul Județean Sibiu în 2023
Articolul următorLucrările de reabilitare a rețelei de apă și canalizare din cartierul Gura-Câmpului continuă pe strada Grădinarilor | CP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.