Acasă Nova TV

Concursul de gătit gulaș | Cine va fi câștigătorul ediției a XX-a a Festivalului Vándorcsizma ?

1616

Concursul de gătit gulaș | Cine va fi câștigătorul ediției a XX-a a Festivalului Vándorcsizma ?

În cadrul celei de-a XX-a ediții a Festivalului ,,Vándorcsizma”, care va avea loc în data de 10 iunie în zona Greweln, se va organiza un concurs de gătit gulaș, la care sunt invitate să participe echipe formate din 3-6 persoane, având la dispoziție un ceaun cu o capacitate cuprinsă între 30 și 100 de litri. Înregistrările pentru concurs se vor închide la data de 28 mai 2023.

Organizatorii vor acoperi costurile ingredientelor de bază (legume și carne), vor furniza un tricou pentru fiecare membru al echipei (mărimi disponibile XS-XXL), un șorț pentru bucătarul-șef, un cort de dimensiuni 3x3m, o masă și două bănci, precum și tacâmuri, pâine și cele necesare pentru servit.

Echipele participante trebuie să se asigure că dețin un ceaun potrivit, lemn pentru foc, o tablă sub foc, ustensile pentru prepararea gulașului și să fie pregătite pentru competiție cu multă bună dispoziție. De asemenea, trebuie să prezinte o adeverință de la medicul de familie care să confirme că sunt apte pentru a găti și servi mâncare.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra la concurs, vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0771 686 495 (Nagy László).

Foto: Facebook|Medgyesi Madisz

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.