Acasă Sibiu

Un tânăr aflat sub influența drogurilor la volan le-a înmânat polițiștilor un permis fals

872

Un tânăr aflat sub influența drogurilor la volan le-a înmânat polițiștilor un permis fals.

La data de 5 martie, în jurul orei 00:15, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit un autoturism condus pe Bulevardul Corneliu Coposu de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea Ludoș.

,,Cel aflat la volan le-a înmânat polițiștilor un permis de conducere eliberat de autorități străine, document care prezenta indicii că ar fi fals. De asemenea, din verificările efectuate a rezultat faptul că tânărul nu figurează ca deținător al dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Mai mult decât atât, testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la canabis, tânărul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism. Având în vedere cele constatate, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de fals, conducere fără permis, respectiv conducere sub influența substanțelor psihoactive” a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.