Acasă Nova TV

Un bărbat băut și fără permis s-a răsturnat cu mașina pe Hula Baznei

2711

Un bărbat băut și fără permis s-a răsturnat cu mașina pe Hula Baznei.

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș au intervenit marți după-amiază la un accident produs pe DN 14A, la ieșirea din municipiul Mediaș spre Blăjel. Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

,,Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Blăjel spre Mediaș, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Blăjel, pe fondul vitezei neadaptate, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Doi pasageri, un minor în vârstă de 5 ani și un bărbat în vârstă de 32 de ani, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți.

Conducătorul auto nu deține permis de conducere, iar testarea sa alcoolscopică a indicat un rezultat de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii acestui eveniment rutier” a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

SAJ Sibiu a trimis un echipaj de tip B pe DN 14, la ieșirea din Mediaș spre Blăjel la un accident rutier. Echipajele SAJ și ISU au găsit la fața locului 4 persoane, 3 adulți și un copil de 4 ani.

,,Echipajul SAJ a asistat băiatul, care a suferit în urma accidentului o fractură de femur, traumatism facial, mai multe excoriații și a fost transportat împreună cu tatăl la CPU Mediaș. ISU a transportat la spital un bărbat iar restul pasagerilor refuză transportul la spital” spune Vasile Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Un echipaj SMURD a intervenit de urgență pe DN14 la ieșirea din localitatea Mediaș spre Blajel, la un accident rutier. Echipajul medical a evaluat medical 4 persoane implicate in accident, 3 adulți și un copil.

,,Copilul a fost preluat de echipajul SAJ, venit în sprijin și transportat la spitalul Mediaș cu fractura de femur, fiind însoțit de tată. Un bărbat în vârstă de 32 de ani cu traumatism cranio-cerebral și multiple contuzii este transportat la echipajul SMURD la Spitalul Mediaș. Celelalte două persoane au fost evaluate medical și refuză transportul la spital” a precizat Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.