Acasă Nova TV

Sportivii și antrenorii medieșeni au fost premiați la Gala Sportului Sibian | VIDEO

446

Sportivii și antrenorii medieșeni au fost premiați la Gala Sportului Sibian.

Cei mai buni sportivi și antrenori din județ au fost premiați la Gala Sportului Sibian. Evenimentul organizat de Consiliul Județean Sibiu a ajuns la ediția cu numărul patru. La categoria Sporturi olimpice, municipiul Mediaș a ocupat două dintre cele trei poziții ale podiumului de premiere. Astfel, atleta Alexandra Hudea s-a clasat pe locul al doilea, iar atleta Iulia Mărginean pe poziția a treia. La categoria Antrenori Discipline olimpice, Vasile Herman s-a clasat pe locul al treilea, iar Vasile Ibășfălean a obținut mențiune.

Mediașul are cel mai bun sportiv al județului la categoria Sporturi neolimpice. Andrei Toma de la Clubul Sportiv Ippon a ocupat prima poziție a clasamentului. De asemenea, la aceeași categorie, karatiștii Mihai Toma și Taria Nagy au obținut mențiuni. La categoria Antrenori Discipline neolimpice, Dora Hanga a ocupat poziția a doua, iar Vasile Herman a primit o mențiune.

La categoria Tinere speranțe, Consiliul Județean Sibiu a premiat-o pe jucătoarea de tenis de masă Mara Moca de la CSM Mediaș, dar și pe cicliștii Orbán Balázs și Tudor Trif de la Clubul Sportiv Next Sports. În fine, Primăria Municipiului Mediaș a primit un premiu de susținător al sportului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.