Acasă Nova TV

Minoră de 14 ani din Brateiu dispărută | Apelul poliției

1037

Minoră de 14 ani din Brateiu dispărută.

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 14 ani, care nu a mai putut fi contactată de către mamă din data de 11 martie. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

În seara zilei de 12 martie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie domiciliată în localitatea Brateiu, jud. Sibiu, cu privire la faptul că, din data de 11 martie a.c., în jurul orei 14,00, nu a mai putut lua legătura cu fiica sa, LINGURAR IRINA PUȘA, în vârstă de 14 ani, la data și ora respective minora aflându-se în municipiul Sibiu.

Semnalmente: înălțime 160 cm, greutate 60 de kg, ochi albaștri, păr șaten, lung, constituție atletică, ten alb.

Minora ar fi fost îmbrăcată cu o geacă scurtă de culoare neagră, pantaloni tip leggings de culoare negru, cu imprimeuri de culoare roșu și încălțăminte sport de culoare negru cu roșu.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Articolul precedentBiciclist de 24 ani rănit în urma unui accident de circulație
Articolul următorUn tânăr fără permis a intrat cu mașina într-un cap de pod la Blăjel

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.