Acasă Sibiu

30 persoane sunt evacuate de pompieri de la o unitate turistică din Păltiniș | VIDEO

1163

30 persoane sunt evacuate de pompieri de la o unitate turistică din Păltiniș.

Pompierii militari ai ISU Sibiu, intervin în aceste momente la ieșirea din stațiunea montană Păltiniș spre Șanta, la o unitate turistică pentru a evacua persoanele cazate acolo. Din primele informații este vorba de 30 de persoane – 18 adulți și 12 minori.

,,La fața locului intervin următoarele forțe: o autospecială de primă intervenție cu șenilata, o autospecială de transport persoane și victime multiple, un microbuz de transport persoane, un echipaj SMURD și autospeciala de primă intervenție și comandă a grupei operative. De asemenea, pompierii sunt sprijiniți de jandarmii montani din cadrul IJJ Sibiu și Salvamont Sibiu” spune Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Persoanele sunt evacuate din cauza zăpezii, drumurile de acces spre unitățile turistice din zonă fiind blocate în totalitate de depunerea unui strat foarte mare de zăpadă.

ACTUALIZARE:

În urma misiunii de evacuare, pompierii militari sibieni împreună cu jandarmii montani, Salvamontul au evacuat un număr de 19 adulți și 11 minori. Toate cele 30 de persoane au fost evacuate în siguranță, fără a necesita îngriji medicale. Acestea au fost îmbarcate în mijloacele se transport ale ISU Sibiu și au fost transportate în siguranță în municipiul Sibiu.

Foto&video: ISU Sibiu

Articolul precedentAccident cu o persoană rănită pe fondul neacordării de prioritate | Foto
Articolul următorMinistrul Mediului la Primăria Mediaș | Discuții despre proiectele orașului | VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.