Acasă STIL DE VIATA

Este început de an!

185
Este început de an!

Este început de an!

În spatele unei multitudini de oportunități ale unui Nou An, ale unui nou început, se ascunde adesea dezamăgirea și un mare sentiment de nemulțumire pentru că nu știi care este propria ta “vocație”.

Simți că-ți lipsește un obiectiv care, dacă este urmat cu dăruire și consecvență, îți va da bucuria fiecărui moment din viața ta. Simți că ai avea nevoie de o busolă!

Este, de fapt, o emoție nesănătoasă a nemulțumirii față de propria ta persoană.

Între remediile preparate din flori, de medicul englez Edward Bach în anii 1930, există un remediu preparat dintr-un mugure. Chestnut Bud este singurul dintre cele 38 de remedii florale Bach preparat dintr-un mugur de floare nu dintr-o floare.

Este esența preparată din mugurele florii de castan pentru a recupera energia similară cu a unui copilul care încearcă fără a se gândi la eșec.

Un copil este un rebel, nu cunoaște încă eșecul sau regulile. Încercările lui au energia purității, a curiozității.

Similar, administrarea acestui remediu dezvoltă acea bucurie și intuiție la nivel profund mintal al acțiunilor noi, care nu sunt oprite de bariera gândului la eșec.

Cât timp încerci să eviți greșelile, vei evita orice șansă să reușești!

Eșecul va deveni ceva normal, o realitate a mediului în care trăiești. Nu te teme de el!

Acest remediu dezvoltă forța de viață care rupe învelișul simțind nevoia de a se manifesta. Te ajută să spargi un “modus operandi” un carusel stagnant al unor obiceiuri care te țin pe loc.

Se administrează de multe ori împreună cu alte remedii pentru diverse stări emoționale în care te poți afla la un moment dat.

Remediile florale Bach conțin energia florilor care au capacitatea de a crește energia noastră pentru a ne deschide vieții și experienței în lume. Sunt preparate naturale care reprezintă o terapie complementară de susținere holistică a întregul organism compus din minte – emoție – suflet și corp fizic.

Ai grijă de tine și de ceea ce simți!

monica degeu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.