Acasă Nova TV

Gala Voluntarilor ediția 2022 la Mediaș | VIDEO

1743

Gala Voluntarilor ediția 2022 la Mediaș.

Joi după-amiază a avut loc la sediul Primăriei Mediaș, Gala Voluntarilor ediția 2022. În cadrul acesteia, municipalitatea i-a strâns sub același acoperiș pe toți cei care s-au implicat în activitățile desfășurate pe parcursul anului.

Cadre didactice, elevi sau reprezentanți ai unor organizații non-guvernamentale au fost premiați în cadrul Galei Voluntarilor. Evenimentul de tradiție se dorește a fi o modalitate de a le mulțumi pentru activitatea depusă pe parcursul anului și sprijinul acordat acțiunilor organizate de către Primăria Mediaș.

La rândul lor, cei premiați au mulțumit prin vocea Directorului Liceului Teoretic Axente Sever, Anamaria Agîrbiceanu și a Preotului Cornel Pițigoi, Președintele Asociației Sfântul Mihail Mărturisitorul, pentru buna colaborare și deschiderea găsită de fiecare dată și au explicat că ușa primarului a fost de fiecare dată deschisă, iar lucrurile s-au și realizat.

Articolul precedentMagia Crăciunului la Casa Schuller | Expoziție dedicată sărbătorilor de iarnă | VIDEO
Articolul următorMediaș 120 | Municipiul de pe Târnava Mare devine în acest sfârșit de săptămâna capitala folk-ului românesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.