Acasă STIL DE VIATA

Cele mai bune 3 televizoare Smart din această iarnă

143
Cele mai bune 3 televizoare Smart

Cele mai noi televizoare 4k vin echipate cu o platformă smart. Unii producători de televizoare aleg în mod voit să folosească propriile lor platforme brevete, în timp ce alții preferă să integreze opțiuni externe precum Google TV, Android sau de ce nu, Roku.

Indiferent de caz, selecția de aplicații este una satisfăcătoare pentru fiecare persoană în parte. Cele mai comune aplicații de streaming sunt disponibile aproape pe toate platformele. În ziua de azi, alegerea celei mai bune platforme ține strict de preferințele individuale, deoarece, momentan nu există soluția perfectă pentru toată lumea. Haideți să descoperim împreună cele mai bune 3 televizoare smart din această iarnă.

Ce este un televizor Smart?

            Un televizor smart este o televiziune conectată la internet care oferă utilizatorilor funcții bazate pe web. Există aplicații integrate pentru streaming iar de obicei există un magazin cu aplicații de unde se pot descărca diverse aplicații pentru uzul personal. În ziua de azi nu numai că majoritatea televizoarelor includ funcții smart dar și multe dintre ele sunt destul de performante. 

LG C2 OLED

            Probabil cel mai bun TV din listă, LG C2 OLED este un televizor care este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni, iar asta înseamnă că sigur vei găsi versiunea care se potrivește cel mai bine cu spațiul din casa ta. Performanța acestui televizor este una satisfăcătoare, putând fi folosit pentru diverse scopuri. LG webOS încorporat este ușor de utilizat, iar pe el puteți găsi numeroase aplicații disponibile pentru descărcare. LG C2 vine cu o telecomandă Magic Remote unică care are o funcție asemănătoare unei telecomenzi Wii, ce vă va permite să navigați ușor prin meniu pentru a vă deschide aplicațiile favorite.

            Televizoarele OLED ca acesta sunt unice deoarece au un raport de contrast aproape infinit pentru negrul profund în camerele întunecoase și nu există efect de înflorire în jurul obiectelor luminoase, astfel acest televizor este alegerea perfectă pentru cei ce preferă vizionarea în beznă completă. De asemenea, LG C2 are o manevrare fantastică a reflexiei atunci când este folosit în camerele luminoase. HDR este de asemenea decent, dar totuși este mai puțin capabil decât în cazul altor OLED-uri.

Samsung QN90B QLED

            Pentru cei care sunt în căutarea celui mai bun televizor pentru streaming la un preț accesibil dar care totuși să aibă o calitate fantastică a imaginii, atunci opțiunea cea mai bună este Samsung QN90B QLED.  Acesta este un televizor excelent care este construit diferit deoarece nu are aceleași performanțe calitative în camerele întunecoase, dar care se comportă mult mai bine în spațiile bine iluminate. QN90B are de asemenea și un unghi perfect pentru vizionare, imaginea rămânând consistentă pe ambele laturi. 

Când vine vorba despre funcțiile inteligente, platforma Tizen este una excelentă, fiind de astfel și reproiectată în 2022 în comparație cu versiunile mai vechi. Acum are o interfață pe tot ecranul înlocuind vechea interfață care arăta ca un simplu banner în partea de jos a ecranului. Când vine vorba de aplicații, oferta este una variată, fiind posibilă descărcarea unor aplicații populare cum ar fi Asistentul Google, Alexa, Bixby sau chiar și jocuri precum shining crown.

Hisense U8H

            Dacă îți dorești să economisești bani dar totuși îți dorești un televizor cu o performanță satisfăcătoare, atunci Hisense U8H este varianta perfectă. Hisense U8H își depășește clar competiția din același interval de preț, livrând performanțe uimitoare în materie de vizual și claritate plus o interfață smart ușor de folosit. Marea diferență între acest televizor și Samsung QN90B QLED este aceea că nu se comportă la fel de bine când vine vorba de vizionatul din lateral. Hisense U8H folosește Google TV ca și interfață, având numeroase aplicații ce pot fi descărcate prin intermediul Google Play Store. Iar deși Google TV poate dura un timp până să fie învățat, o dată obișnuit, navigarea va fi una ușoară.

Articolul precedent4.000 de copii vor colinda la sediul Primăriei Mediaș
Articolul următorMașină de școală lovită de un șofer de 73 ani care a intrat pe interzis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.