Acasă Transilvania Online

Spray-uri împotriva urșilor pentru angajați ai Romgaz Târgu Mureș

421
Spray-uri împotriva urșilor pentru angajați ai Romgaz Târgu Mureș

Lucrătorii din cadrul Romgaz Târgu Mureș, care își desfășoară activitatea în zone frecventate de urși, vor fi dotați cu spray-uri împotriva urșilor.

Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz S.A., prin Sucursala Târgu Mureș, a organizat o licitație pentru achiziția de 125 de spray-uri anti-urși în contextul în care în județ s-au semnalat foarte multe prezențe ale acestor animale în apropierea localităților.

Conform G4Media pentru cele 125 de spray-uri se oferă 29.261 de lei fără TVA, iar câștigător a fost desemnat Neramo Distribution din Dolj.

Produsele sunt necesare pentru prevenirea unor accidente care pot fi generate de prezența la locul de muncă a animalelor sălbatice (urși). Lucrătorii din cadrul Sucursalei Târgu-Mureș care își desfășoară activitatea în zone frecventate de urși vor fi dotați cu șpray anti urși,” precizează compania.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Mureș s-a întrunit săptămâna trecută, la solicitarea prefectului judeţului, Mara Togănel, după ce în mai multe localităţi au fost semnalate pagube făcute de urşi propritarilor de oi.

Autorităţile locale au recomandat oierilor să ia măsuri de protecţie a animalelor, inclusiv cu gard electric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.