Acasă Nova TV

Nu se pune problema sistării gazului metan și a electricității la Mediaș

3964

Nu se pune problema sistării gazului metan și a electricității la Mediaș.

În cursul zilei de joi au apărut o serie de informații în mediul online, dar și în o parte din mass-media națională cu privire la faptul că la Mediaș se va sista furnizarea gazului metan și a energiei electrice, în cadrul unui exercițiu de blackout.

Informația însă nu este un reală. Subiectul a fost adus în atenția publicului și de către Primarul Gheorghe Roman, printr-o postare pe pagina sa de Facebook. Edilul spune că este vorba despre o dezinformare.

,,Dragi medieșeni, am fost contactat pe parcursul zilei de astăzi de oameni îngrijorați și de reprezentați ai presei cu privire la o posibilă sistare a alimentării cu gaze naturale și cu electricitate a orașului nostru în perioada 18- 21 noiembrie 2022. Eu nu am cunoștință despre un astfel de exercițiu.

Consider că acestă știre este falsă, este o dezinformare și îi îndemn pe cei care au lansat-o să explice ce au vrut să spună. Regret că trebuie să trecem și prin astfel de situații” a scris Primarul Gheorghe Roman pe pagina sa de Facebook.

Începând de vineri și până duminică sunt programate la Mediaș Exerciții de căutare-salvare și de supraviețuire în premieră națională la Mediaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.