Acasă Nova TV Advertoriale

Învață cum să abordezi jocul Baccarat

68
Învață cum să abordezi jocul Baccarat

Jocul Baccarat este unul dintre acele jocuri de cazino tradiționale care este mai ușor de jucat decât îți imaginezi. Modul de joc constă în valori ale cărților de baccarat care se bazează în mare parte pe valorile clasice întâlnite în jocuri precum blackjack, dar există câteva distincții importante pe care trebuie să le cunoști.

Cu un gameplay simplu și o îndemânare minimă, baccarat online este un joc de noroc care a încântat mulțimile zeci de ani. Ajuns la faimă după ce a fost prezentat ca joc de masă ales de James Bond în romanele lui Ian Flemming, astăzi baccarat este unul dintre cele mai căutate jocuri la cazinourile terestre și online cu bonus fara depunere deopotrivă. În mod tradițional, există 14 locuri la o masă de baccarat, numerotate de la 1 la 15, cu locul 13 omis în mod intenționat.

O scurtă istorie a Baccaratului

Baccarat este un joc de noroc distractiv. Deși în filme este prezentat ca fiind formal și sofisticat, în realitate este destul de casual. Este un joc simplu, cu ritm lent, ideal pentru jucătorii începători; nu este nevoie de strategie sau talent. În plus, Baccarat oferă unele dintre cele mai bune cote din cazinou.

La Baccarat, punctele sunt calculate diferit față de majoritatea celorlalte jocuri de cazino. În Baccarat.

Originile baccaratului online sunt oarecum neclare, unii spunând că francezii au dezvoltat Baccarat cândva în jurul secolului al XIX-lea. Prima mențiune despre acesta a fost publicată într-o carte din 1847 de Charles Van Tenac și este menționată ca Baccarat Banque sau Baccarat à Deux Tableaux. O variantă populară de baccarat online este cunoscută sub numele de Baccarat Chemin de Fer, care se traduce prin „baccarat feroviar”. O formă și mai simplificată a jocului este cunoscută sub numele de Punto Banco, despre care se spune că a luat naștere într-un cazinou din Havana, Cuba.

Există, de asemenea, mai multe versiuni în ceea ce privește semnificația numelui și originile sale. Cea mai populară credință este că cuvântul provine din cuvântul italian „baccara”, așa cum s-a menționat mai devreme în acest ghid de baccarat online, însă nu există nici o dovadă clară în acest sens. Având în vedere că majoritatea referințelor indică Franța, s-ar putea foarte bine ca jocul să fie de fapt originar de acolo, istoricul jocului Thierry Depaulis susținând că numele provine de fapt de la o expresie folosită în regiunea Provence, fa bacarrat, care se traduce prin „a da faliment”

Învață cum să abordezi jocul Baccarat

Reguli Baccarat

Nu trebuie să fii James Bond pentru a te așeza la masa de Baccarat înainte ca cărțile să fie împărțite. De fapt, este atât de ușor să înveți cum să joci Baccarat încât aș putea paria că vei avansa de la începător la un adevărat profesionist până la sfârșitul acestui articol.

Scopul jocului este de a paria pe partea câștigătoare. Cele trei pariuri în Baccarat sunt pariul Bancherului, pariul Jucătorului și pariul egalitate.

Într-un joc obișnuit de Baccarat, dealerul folosește șase până la opt pachete de cărți. Jocul începe cu două mâini care sunt împărțite pe masă. Nu sunteți limitat să jucați mâna jucătorului și nu câștigați întotdeauna atunci când jucătorul câștigă.

Vrei să pariezi?

Gândește-te la răspunsul tău pentru că – pariurile sunt cam singurul lucru pe care îl poți face în jocul de Baccarat.

Așa este:

Te așezi, numeri câte jetoane vrei să investești în joc și decizi unde să le plasezi.

Odată ce dealerul plasează două cărți pe fiecare parte a mesei, este timpul să calculăm punctele și să determinăm valoarea fiecărei mâini.

Rețineți că zecele și cărțile cu fețe sunt toate numărate ca fiind zero puncte. Celelalte cărți valorează valoarea lor nominală și, pentru a nu crea neînțelegeri, permiteți-mi să precizez că Asul este socotit ca un punct.

Care este scopul jocului de Baccarat?

Scopul jocului este să pariezi pe partea câștigătoare și să te distrezi. La Baccarat puteți paria pe bancher, pe jucător sau pe egalitate.

Baccarat se reduce la un exercițiu de pură șansă. Să pariezi pe care dintre cele două mâini (mâna Bancherului sau mâna Jucătorului) va câștiga este tot ce se poate face. Cel mai mare scor din nouă posibile determină câștigătorul.

În general, jocul este împărțit dintr-un pantof cu șase sau opt pachete. Suma tuturor celor 10, valeți, dame și regi este nouă. Valoarea Asului este de unu. Toate celelalte cărți au aceeași valoare nominală. În consecință, un 9 este egal cu nouă, un 2 este egal cu doi etc.

După ce atât banca, cât și jucătorul au primit două cărți, una sau ambele mâini pot necesita o carte suplimentară. Regulile de extragere a cărților sunt prestabilite și în mare măsură irelevante, deoarece jucătorii nu au niciun cuvânt de spus în această privință.

Deși Baccarat este în aparență un joc de noroc, pentru a-l juca bine este nevoie de o anumită îndemânare. Performanța pe termen lung a unui jucător este direct corelată cu familiaritatea cu regulile jocului, cu abilitatea de a identifica pariurile avantajoase și cu înțelegerea gestionării banilor. Dar, dincolo de asta, mecanica jocului se bazează pe șansă, așa că este esențial să știi ce poți influența și ce nu.

Nu uitați că scopul principal al Baccarat-ului este divertismentul și nu întotdeauna victoria. Dar dacă ești hotărât să câștigi, o tehnică de pariere îți poate crește șansele de succes. Cu toate acestea, nu există o modalitate infailibilă de a asigura profituri mai constante în bani reali pe o perioadă lungă de timp, iar sistemele de pariere au defectele lor.

Învață cum să abordezi jocul Baccarat

Pariați pe bancher până când acesta pierde

Dacă intenționați să jucați la o masă de baccarat live, ar trebui să pariați bani pe bancher. Acest lucru se datorează faptului că bancherul are întotdeauna o șansă ușor mai mare de 50% de a câștiga. Atunci când bancherul pierde, nu ar trebui să plasați un alt pariu. Este recomandabil să așteptați următoarea decizie.

În caz de egalitate, nici bancherul și nici jucătorul nu pierd

Joacă sesiuni scurte de Baccarat online

Înainte de a plasa pariuri mari, este recomandabil să vă angajați în sesiuni scurte de baccarat online. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți cum funcționează jocurile de baccarat online. Este o modalitate excelentă de a exersa și vă împiedică să vă urmăriți pierderile.

Păstrați-vă strategia consecventă pe tot parcursul jocului

Indiferent cât de crucială este, păstrați-vă strategia de pariere aceeași pe parcursul jocului. Schimbarea abordării dvs. ar putea perturba fluxul. Dacă pierdeți, cel mai bine este să părăsiți masa și să vă luați banii.

Articolul precedentDestinații de vacanță pentru pasionații de schi
Articolul următorVeteranul de război Irod Moisă la 100 de ani | Soldat de elită în Batalionul regal de gardă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.