Acasă Nova TV

Incendiu la Centrul pentru preluarea, prelucrarea şi valorificarea deşeurilor Mediaș | VIDEO

498

Incendiu la Centrul pentru preluarea, prelucrarea şi valorificarea deşeurilor Mediaș.

În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 00:00, pompierii militari ai Detașamentului Mediaș au fost solicitați să intervină de urgență în municipiul de pe Târnava Mare la Centrul pentru preluarea, prelucrarea şi valorificarea deşeurilor, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu. Pompierii s-au mobilizat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară, o autospecială de primă intervenție și un echipaj SMURD.

,,Sosite la fața locului, forțele operative au constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă la o stivă de deșeuri menajere și vegetale pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătrați, cu risc de propagare la hala de sortare. Intervenția promptă a pompierilor a dus la limitarea și lichidarea incendiului, astfel acesta nu s-a propagat la hală, însă au ars aproximativ 15 tone de deșeuri.

În urma cercetărilor făcute la fața locului, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost autoaprinderea. Din fericire nu au fost înregistrate victime” a precizat Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Foto&Video: ISU Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.