Acasă Sibiu

Bătaie în trafic | Bărbat purtat pe capota unei mașini zeci de metri

2260
urmărită prin oraș de polițiști - Concedieri la Poliție

Bărbat purtat pe capotă zeci de metri în urma unei bătăi în trafic.

La data de 19 noiembrie, în jurul orei 23:55, în municipiul Sibiu, în timp ce conduceau două autoturisme pe strada Constituției, între doi conducători auto, o femeie în vârstă de 40 de ani, din județul Sibiu, respectiv un bărbat în vârstă de 23 de ani, din județul Olt, s-ar fi produs o șicanare. După ce au oprit la semaforul din intersecția cu strada 9 Mai, pasagerul din mașina condusă de femeie, un sibian în vârstă de 43 de ani, și șoferul celuilalt autoturism au coborât din mașini, după care primul l-ar fi lovit cu pumnul pe celălalt în zona capului.

,,Pasagerul din mașina condusă de către bărbat, sibian în vârstă de 35 de ani, a coborât și el din mașină pentru a aplana starea conflictuală, poziționându-se împreună cu prietenul său în fața celuilalt autoturism la volanul căruia se afla femeia. În acest moment, femeia ar fi accelerat conducând spre cei doi bărbați, lovindu-l pe șofer în zona membrelor inferioare și acroșându-l ușor pe pasager.

Imediat după acest incident, femeia a oprit, la volan urcându-se bărbatul de 43 de ani care ar fi demarat spre pasagerul din cealaltă mașină, l-ar fi lovit, l-ar fi purtat pe capotă câțiva zeci de metri, după care ar fi virat brusc, bărbatul căzând pe partea carosabilă, iar șoferul continuându-și deplasarea. Cele patru persoane au fost identificate la spital. Conducătorul auto și pasagerul din mașina sa au primit îngrijiri medicale fără a necesita internarea” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La locul producerii evenimentului s-au deplasat de urgență polițiști de investigații criminale și polițiști criminaliști din cadrul I.P.J. Sibiu, însoțiți de procuror criminalist, în urma cercetărilor efectuate conturându-se suspiciunea rezonabilă privind comiterea infracțiunilor de tentativă la omor calificat, respectiv tentativă la omor.

Astfel, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, urmând ca, în urma anchetei, să fie stabilite cu exactitate toate circumstanțele săvârșirii faptelor în vederea aplicării măsurilor legale în consecință.

Foto: arhivă

Articolul precedentPoliţia caută o minoră care a plecat de acasă fără a mai reveni | MOȘNA
Articolul următorTrafic blocat total pe Valea Oltului din cauza unui copac căzut pe carosabil | Foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.