Acasă Nova TV

Au început lucrările de modernizare la Școala 4 și Școala Ighișu Nou | Foto

332

Au început lucrările de modernizare la Școala 4 și Școala Ighișu Nou.

Două dintre proiectele de investiții finanțate cu fonduri europene în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2022, vor avea ca finalitate reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale Numărul 4 din zona centrală a orașului, respectiv a Școlii Gimnaziale Ighișu Nou. Primul proiect are o valoare de 16,2 milioane de lei, iar cel de-al doilea de 4,7 milioane de lei. Ambele proiecte au ca și durată de execuție 18 luni.

În cazul școlii Gimnaziale Numărul 4 prin implementarea acestui proiect se va realiza o unitate de învățământ care să ofere condiții corespunzătoare educării copiilor din ciclul preuniversitar. Astfel, se va realiza extinderea, reabilitarea, modernizarea, precum și dotarea materială a Școlii Gimnaziale numărul 4 cu mobilier și echipamente didactice specifice.

În cazul Școlii Gimnaziale Ighișu Nou, prin intermediul acestui proiect se vor îmbunătăți semnificativ condițiile de desfășurare a procesului educational, dar și calitatea infrastructurii de educație primară și gimnazială, măsuri de care vor beneficia 137 de elevi.

,,Săptămâna trecută au început lucrările de modernizare a Școlii Generale nr.4 din Mediaș și a Școlii Generale din satul aparținător Ighișul Nou. Sunt investiții care se derulează pe fonduri europene nerambursabile și sunt incluse în broșura pe care am prezentat-o public de foarte puțin timp. În perioada următoare cu siguranța vor începe și alte investiții importante pentru dezvoltarea și modernizarea orașului nostru. Vă mulțumesc tuturor pentru răbdarea și încrederea arătate” a scris Primarul Gheorghe Roman, pe pagina sa din rețeaua de socializare Facebook.

Foto: Facebook| Gheorghe Roman

Articolul precedentO femeie de 48 ani a circulat pe contrasens și a lovit un gard și un imobil
Articolul următorMarcel Manea a câștigat titlul de Vicecampion mondial la culturism

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.