Acasă Revista Presei

Pariuri online fraudate de angajații unei agenții partenere Unibet | 184 pariuri măsluite

262
Pariuri online fraudate

184 pariuri online au fost fraudate de angajații unei agenții partenere Unibet. Sunt implicate cinci persoane din București, Ilfov, Ialomița și Călărași.

Conform surselor G4Media paguba descoperită până în acest moment este de 315.000 de lei obținuți prin măsluirea a 184 de pariuri sportive. Poliția și procurorii ce instrumentează cazul au făcut Marți 6 percheziții la domiciliile suspecților.

Escrocheria era pusă în mișcare la pariurile live. În momentul în care se înscrie un gol, apar eliminări sau alte momente cheie de acest fel în joc, softul suspendă automat pariurile pe acele evenimente. Aici intervenea un membru al bandei care reactiva manual pariul pe evenimentul respectiv, preț de doar câteva secunde. In acest interval suspecții plasau pariurile pe ceea ce se întâmplase deja.

De exemplu, pariau că va fi o eliminare în momentul în care se dăduse deja cartonașul roșu, iar sistemul de pariuri live era reactivat manual timp de câteva secunde. Valoarea medie a câștigurilor la aceste fraude nu a fost una foarte mare, escrocii încercând să nu atragă atenția. În medie, profitul biletelor de pariuri trucate era de 1.700 de lei, iar fraudele s-au răsfirat pe parcursul a doi ani, scrie ziaristii.com.

Articolul precedentFacturile Electrica Furnizare vor întârzia | Notificare clienți
Articolul următorBărbatul reținut după ce a bătut un tânăr de 18 ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.