Acasă Sibiu

Bărbatul reținut după ce a bătut un tânăr de 18 ani

628
diluant

Bărbatul reținut după ce a bătut un tânăr de 18 ani.

La data de 12 octombrie, polițiștii Postului de Poliție Rășinari au reținut un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Rășinari, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

,,În fapt, bărbatul este bănuit că, la data de 9 octombrie, în jurul orei 21:45, în timp ce se afla în incinta unui local din Rășinari, pe fondul unui conflict mai vechi, l-ar fi agresat fizic pe un tânăr în vârstă de 18 ani, din aceeași localitate, lovindu-l cu pumnii și picioarele. Tânărul a suferit leziuni traumatice care necesită câteva zile de îngrijiri medicale.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 12 octombrie, polițiștii au luat măsura reținerii presupusului agresor pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cu cuvânt al IPJ Sibiu.

Cercetările sunt continuate la nivelul Postului de Poliție Rășinari, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.