Acasă Sibiu

Infracțiuni la regimul rutier la pachet | De la teribilism la dosare penale

387
Medieșean (38) depistat băut la volanul unui TIR

Infracțiuni la regimul rutier la pachet.

La data de 5 octombrie, în jurul orei 12:30, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu – Biroul Rutier pentru Drumuri Naționale și Europene au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 7, la ieșirea din orașul Tălmaciu spre DJ 105G, Racovița.

La volan a fost identificat un localnic în vârstă de 19 ani, în urma verificărilor efectuate rezultând că tânărul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Totodată, polițiștii au constatat că plăcuțele cu număr provizoriu aplicate pe autoturism sunt false, acestea fiind atribuite unui alt vehicul.

,,Pe numele tălmăceanului s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr de înregistrare fals. În momentul opririi, tânărul era însoțit de către proprietarul autoturismului, tot un localnic, în vârstă de 17 ani, acesta având cunoștință despre faptul că amicul său nu deține permis de conducere.

Astfel, pe numele proprietarului autoturismului, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de încredințare, respectiv punerea în circulație a unui autovehicul cu număr de înregistrare fals. Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului Rutier Sibiu – Biroul Rutier pentru Drumuri Naționale și Europene” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.