Acasă STIL DE VIATA

Gândirea mereu pozitivă și atitudinea mereu lipsită de griji | Monica Degeu

220
Gândirea mereu pozitivă și atitudinea mereu lipsită de griji

Gândirea mereu pozitivă și atitudinea mereu lipsită de griji. Lack of worry.

De ce ar fi necesar să tratăm această stare? Cei care suferă o astfel de stare mentală și emoțională își ascund durerea și suferința, fac haz de necaz, încearcă să ignore partea neplăcută a vieții, sunt dispuși să lase mult de la ei pentru armonia generală.

De ce să tratăm asta? Fiindcă astfel de trăiri sunt superficiale și ai nevoie să integrezi, să trăiești momente de sinceritate autentică cu tine însuți, să nu te eschivezi de la ceea ce simți cu adevărat. Viața are și părți întunecate la fel cum ziua nu se desparte de noapte, cum viața este mereu legată de moarte.

Agrimony este remediul floral Bach care te ajută să ai echilibru în abordarea evenimentelor prin care treci și care nu sunt mereu fericite.

Nevoia acestui remediu o au și cei care recurg la dependența de alcool sau droguri ca să ascundă adevăratele probleme și să caute mereu doar ziua, doar partea luminoasă a vieții. Există o neputință emoțională în a integra și părțile mai neplăcute ale vieții.

Agrimonia eupatoria este denumirea plantei medicinale din florile căreia se prepară Agrimony

În limbaj popular este Turița mare, Asprișoară, Buruiană de friguri, Leușteanul muntelui, Sora fragilor. Remediul floral este preparat în anii 1930 de un medic britanic extraordinar de bun cu semenii lui Edward Bach. Alături de alte 37 de remedii florale face parte din terapiile complementare de vindecare fiind recunoscute de O.M.S. în anul 1983 sub denumirea: remedii florale Bach. 

Agrimony se folosește administrat în picături, în combinații personalizate nevoilor tale alături de încă maxim 6 remedii selecționate cu grijă.

Nu te îndrăgosti doar de vară! Fii curios să descoperi toate anotimpurile cu grijă pentru ceea ce simți!

Sunt terapeut acreditat și-mi doresc să cunoști că în natură ai ajutor la nivel profund al emoției care stă la baza sănătății tale. Vei citi și alte articole despre remediile florale Bach, esențe obținute din flori care restabilesc echilibrul emoțional, voința și curajul de a fi tu însuți!

Ai grijă de tine și de ceea ce simți!

monica degeu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.