Acasă Sport

ACS Mediaș a surclasat AFC Tălmaciu, scor 17-0 | Foto

1204

ACS Mediaș a surclasat AFC Tălmaciu, scor 17-0.

Etapa cu numărul 5 a Ligii a patra a adus o nouă victorie clară pentru medieșeni. Formația lui Dumitru Solomon și Doru Dudiță învins fără drept de apel AFC Tălmaciu, scor 17-0. A fost 8-0 după primele 45 de minute de joc, iar apoi în repriza secundă formația gazdă a mai înscris de nouă ori.

ACS Mediaș a început partida disputată sâmbătă de la ora 11:00 pe terenul Sparta în formula Paul Florea, Andrei Moldovan, Sebastian Bîrsan, Bogdan Jica, Cristian Avram, Raul Ignat, Andrei Bîrsan, Alexandru Socaci, Sorin Zomant, Giuliano Țili și Cristian Pajco.

Andrei Bîrsan a deschis pentru ACS Mediaș în minutul 6, iar apoi Giuliano Țili a dublat avantajul formației sale peste doar două minute. Cristian Pajco a înscris pentru 3-0 în minutul 17, iar apoi Bogdan Jica a reușit o dublă în minutele 20 și 22. Cristian Pajco a marcat și el ai doilea gol după o jumătate de oră de joc. Andrei Bîrsan dus scorul la 7-0 în minutul 42, iar Sorin Zomant a stabilit scorul pauzei, 8-0, grație reușitei din minutul 44.

Primul gol al părții secunde a venit în minutul 51 și a fost semnat de Cristian Avram. Peste două minute Cristian Pajco a marcat golul său cu numărul 3, iar în minutul 55 era deja 11-0 după reușita lui Giuliano Țili. Tot Cristian Pajco a înscris apoi golul cu numărul 12 al formației sale. Până la final Lucian Noian a reușit și el un hatrrick, iar Cristian Pajco a mai înscris de două ori, inclusiv reușita care a închis tabela în minutul 90+3 la scorul de 17-0 pentru ACS Mediaș.

Articolul precedentGândirea mereu pozitivă și atitudinea mereu lipsită de griji | Monica Degeu
Articolul următorIndemnizația de șomaj se majorează de Luni dacă ai cotizat măcar un an

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.