Acasă Nova TV

Duminică este Crosul Toamnei la Blăjel | Tot ce trebuie să știți

214

Duminică este Crosul Toamnei la Blăjel.

Competiția ajunsă la ediția cu numărul șapte este organizată de către Asociația Clubul Sportiv „Next Sports” Blăjel în parteneriat cu Primăria Blăjel, Consiliul Județean Sibiu și Asociația Județeană „Sportul Pentru Toți” Sibiu.

Crosul toamnei de la Blăjel are ca și obiectiv declarat promovarea alergării în aer liber și a unui stil de viaţă sănătos și se adresează tuturor categoriilor de vârstă ,de la copii şi până la pensionari.

Participanții vor avea la dispoziție patru trasee, de 1,2 kilometri, 4 kilometri, 12 kilometri și semimaraton, 21 kilometri.

Înscrierile la Crosul Toamnei se fac online până în 21.10.2022 ora 12:00 și la fața locului sâmbătă de la 17:00 la 20:00 și duminică de la 08:30 – 10:00. Taxa de înscriere este de 60 lei/adult și 30 lei/copil. Copiii care participă pe traseul de 1200 metri, au înscrierea gratuită, dar nu vor avea kit de participare.

Câștigătorii de pe fiecare traseu, de 4 kilometri, 12 kilometri și 21 kilometri – masculin și feminin, vor primi pe lângă premiile în bani și câte un voucher valoric de 100 lei oferit de Fan Sport Mediaș.

Foto: Facebook| CS Next Sports

Articolul precedent18 medalii pentru sportivii de la Ippon Mediaș la Open-ul Slovaciei | VIDEO
Articolul următorRestart pentru fotbalul medieșean | În dialog cu Ionuț Buzean, Președintele ACS Mediaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.