Acasă Nova TV

Distincție pentru antrenorul emerit Octavian Șerban din partea CSU Sibiu | Foto

202

Distincție pentru antrenorul emerit Octavian Șerban din partea CSU Sibiu.

Sala Sporturilor Octavian Șerban din municipiul Mediaș a găzduit în perioada 1-3 septembrie, unul dintre Turneele Cupei României la baschet masculin. Cu acest prilej, CSU Sibiu i-a oferit o distincție celui care dă numele sălii, în semn de apreciere față de întreaga carieră a acestuia. Distincția s-a dorit a fi un semn de mulțumire pentru formarea a numeroși baschetbaliști români de valoare, mai ales că o parte dintre aceștia au făcut performanță chiar la CSU Sibiu.

,,CSU Sibiu prin Managerul general al clubului, Horațiu Floca mi-a acordat o distincție <<Drept mulțumire pentru formarea a numeroși baschetbaliști de valoare națională și înternațională>>. Unii dintre ei au reușit performanțe deosebite în tricourile CSU Sibiu, proveniți de la CSS Mediaș: Dăian Gheorghe, Claudiu Muntean, Tordai Elemer, Herbert Klaus, Bretz Volkmar, Dancea Vasile, Pelger Beny, Teleaba Ovidiu.

Printre rezultatele remarcabile obținute au fost 2 titluri de CAMPIONI AI ROMÂNIEI, sub conducerea Antrenorilor Stoica Flaviu și Vulc Mircea. Cu această ocazie, doresc să felicit conducerea CSU Sibiu, precum și toți jucătorii participanți la aceste competiții. FELICITĂRI Galeriei Excepționale, a Suporterilor Sibieni, prezenți la toate jocurile echipei. FELICITĂRI Conducerii Universității Lucian Blaga din Sibiu ! FELICITĂRI TUTUROR!” a scris Octavian Șerban pe pagina sa din rețeaua de socializare Facebook.

Foto: Facebook|CSU Sibiu

Articolul precedentMii de medieșeni și sute de firme au restanțe la impozite 
Articolul următorAccident între Târnava și Copșa Mică | O medieșeancă a intrat într-un cap de pod

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.