Acasă STIL DE VIATA

Despre GRIT, un concept nou, un potențial uman care adună pasiunea și perseverența

277
Despre GRIT, un concept nou, un potențial uman care adună pasiunea și perseverența

Octombrie. În fiecare 10 octombrie este Ziua Mondială a sănătății mintele. De aceea am să-ți vorbesc despre GRIT, un concept nou, un potențial uman care adună nu doar dorința și talentul, nu doar curajul ci și pasiunea  și perseverența.

Nu este suficient să ai un oarecare talent. Talentul este o infimă parte din ceea ce vor fi rezultatele tale. Dorința poate să trezească o reclamă reușită și poate să dispară cum a venit. Curiozitatea este cea care te va duce spre curaj.

Remediile florale Bach reușesc să aducă un aport de îmbunătățire al potențialul tău emoțional pentru a atinge acest concept atât de actual numit grit.

Sunt cinci caracteristici GRIT. Tu câte ai?

  • Curajul. Uneori îl ai alteori ai nevoie să-ți depășești fricile și ai remedii care să te ajute să faci asta și să dobândești curajul. Sunt cinci remedii florale din grupa fricii preparate de medicul englez Edward Bach în anii 1930 pentru a trata frica.
  • Consecvența. Ai obstacole la tot pasul, cum să le depășești când mintea se împiedică și nu mai vezi dincolo de obstacol? Sunt extrase din flori care tratează la nivel mintal nehotărârea care se poate transforma în fobie.
  • Anduranța. Este un amestec de răbdare și putere.  Îl vei avea pe Impatiens și pe Olive uneori necesare. Sunt esențele preparate din flori, Impatiens glandulifera și floarea de măslin. Extrasele lor redau la nivel profund al emoției, stabilitate și răbdare.
  • Optimism și creativitate. Cât de frumos să le avem împreună. Poate ai nevoie să fii susținut uneori de remedii care să te ajute să fii tu însuți ca să găsești unicitatea creației, a lucrului pentru care tu ești aici. Walnut, Wild Rose, Larch ar putea fi unul dintre remediile preparate din floarea de nuc, de măceș sau de lariță, care să te ajute.
  • Excelență. Pentru mine înseamnă încredere totală în Sinele tău. Ești pe pământ să atingi această stare de încredere în tine și în tot ceea ce poți tu să faci. Excelența este o atitudine. Ea permite iertarea, permite eșecul, grija sau vulnerabilitatea, permite bunătatea cu tine și cu ceilalți.

Remediile florale Bach sunt 38 de esențe apoase conservate în alcool care poartă numele în engleză a florilor din care sunt obținute.

Învață să le cunoști și să ai grijă de tine și de ceea ce simți!  

monica degeu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.