Acasă Sport

ACS Mediaș a câștigat derby-ul județean al Ligii a 4-a cu AFC Inter Stars 2020 Sibiu

589
Succes la limită pentru ACS Mediaș

ACS Mediaș a câștigat derby-ul județean al Ligii a 4-a cu AFC Inter Stars 2020 Sibiu.

Formația pregătită de Dumitru Solomon și Doru Dudiță a câștigat cu scorul de 2-1 partida disputată sâmbătă la Mediaș. Cele două goluri ale medieșenilor au fost înscrise de Lucian Noian și Cristian Pajco. În urma acestui succes ACS Mediaș s-a distanțat la trei puncte în fruntea clasamentului Ligii a patra.

ACS Mediaș a început partida disputată sâmbătă de la ora 11:00 pe terenul Sparta în formula Paul Florea, Ionuț Buzean, Bogdan Jica, Cristian Avram, Levente Thot, Raul Ignat, Sebastian Bîrsan, Alexandru Socaci, Sorin Zomant, Giuliano Țili și Cristian Pajco.

Prima repriză a confruntării a fost una disputată însă fără goluri. Niciuna dintre cele două combatante nu a reușit să marcheze. La cinci minute de la reluarea jocului, formația gazdă a reușit să deschidă scorul grației reușitei lui Lucian Noian. Sibienii au reușit să egaleze în minutul 62 prin Ioan Stoia. Egalitatea pe tabela de marcaj a durat însă doar opt minute. Cristian Pajco a marcat pentru ACS Mediaș golul care avea să aducă toate cele trei puncte formației sale. A fost reușita cu numărul 17 pentru atacantul medieșean care conduce detașat în clasamentul celor mai buni marcatori ai campionatului.

În urma victoriei cu AFC Inter Stars 2020 Sibiu, medieșenii au maxim de puncte după primele șapte etape de campionat și vor juca în etapa viitoare în deplasare cu ACS Unirea Miercurea Sibiului.

Foto: ACS Mediaș

Articolul precedentDespre GRIT, un concept nou, un potențial uman care adună pasiunea și perseverența
Articolul următorȘtafeta Veteranilor Invictus a ajuns și la Copșa Mică | Foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.