Acasă STIL DE VIATA

Prăjitură cu brânză și ketchup dulce retrase de la Lidl și Profi

700
Prăjitură cu brânză și ketchup retrase de la Lidl și Profi

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a retras de la vânzare două produse de la Lidl și Profi, inclusiv din municipiul Mediaș (Lidl).

În ceea ce privește Lidl, este vorba despre produsul “Caribbean Style Cheesecake Vegan fructul pasiunii, 2x100g” cu termenul de valabilitate 17.09.2022. Ca urmare a analizării produsului, au fost depistate urme de nuci în produs, nedeclarate pe ambalaj. Produsul poate fi returnat
în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Prăjitură cu brânză și ketchup retrase de la Lidl și Profi

Lidl România menționează că alte produse vândute, inclusiv din gama Caribbean Style, nu sunt afectate de această retragere.

În ceea ce privește Profi, este vorba despre produsul ”Proxi Ketchup dulce” produs de SC Sitemari SRL. În urma analizelor de laborator s-a descoperit depășirea dozei admise de îndulcitor, E950 Acesulfam de potasiu.

Se recomandă persoanelor care dețin produsul descris mai sus, cu termenul de valabilitate 10/11/2022, să nu-l consume, ci să-l returneze la magazin impreună cu bonul fiscal, urmând să primească în schimb contravaloarea lui.

Articolul precedentO conducătoare auto a lovit un biciclist în timp ce încerca să parcheze
Articolul următorO localitate din zona Mediaș rămâne joi fără gaze naturale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.