Acasă Mediateca

Mediaș 120 | Peste 50 piloți înscriși la competiția automobilistică de pe Hula Baznei

763

Peste 50 piloți înscriși deja la competiția automobilistică de pe Hula Baznei.

Primăria Municipiului Mediaș și Federația Română de Automobilism Sportiv, vor organiza în ultima zi a acestei săptămâni, pe Hula Baznei, etapa cu numărul 7 din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă 2.  Sâmbătă, 1 octombrie, vor avea loc în Piața Corneliu Coposu prezentarea concurenților și verificările administrative, iar duminică, 2 octombrie, programul va cuprinde o manșă de recunoaștere, 2 antrenamente și 2 manșe de concurs.

Duminică, 2 octombrie, pe perioada desfășurării competiţiei automobilistice, circulația publică va fi restricționată pe sectorul de drum DN 14A de la ieșirea din Mediaș – strada Nucului, până la ieșirea din oraș spre Târnăveni, pe o lungime de 3 kilometri. Intervalele orare de restricționare a circulației vor fi cuprinse între 08:00-11:45 şi 12:45-19:00. Ruta ocolitoare disponibilă va fi prin Blăjel – Păucea – Valea Lungă – Mediaș.

Ovidiu Dulăcioiu și Florin Roșca, doi dintre cei care pun umărul la organizarea Cupei Mediașului la viteză în coastă, au fost invitații emisiunii Mediaș 120 și au vorbit despre competiția care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni.

Articolul precedentZiua Recoltei 2022 | Produse proaspete și preparate tradiționale
Articolul următorCe lucrări se efectuează pe drumurile județene | Foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.