Acasă Nova TV

Furt cu proprietarul în casă pe Aleea Buziaș | Hoțul a furat bani și un telefon mobil

1665

Furt cu proprietarul în casă pe Aleea Buziaș.

La data de 12 septembrie, în jurul orei 03:30, un medieșean a sesizat Poliția Municipiului Mediaș cu privire la faptul că, în aceeași noapte, persoane necunoscute au pătruns în locuința sa în timp ce dormea și au sustras un telefon mobil, 3.000 de lei și 4.000 de euro. Valoarea prejudiciului creat se ridică la suma de 23.000 de lei. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

,,Datorită verificărilor efectuate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic din cadrul I.P.J. Sibiu, polițiștii medieșeni au reușit identificarea și prinderea persoanei bănuite de săvârșirea faptei. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 24 de ani, din județul Alba, față de care s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive” spune Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.