Acasă Transilvania Online

Blue Air nu va relua zborurile din 12 septembrie | Un nou termen

157
Blue Air suspendă toate cursele regulate

Compania low-cost Blue Air nu va relua zborurile din 12 septembrie 2022, așa cum anunțase în comunicatul din 6 septembrie.

Conform unui comunicat de presă dat publicității astăzi, Blue Air nu va opera zboruri în următoarea lună și că își propune să reia cursele din data de 10 octombrie. Compania cere tuturor pasagerilor cu zboruri programate până în data de 10 Octombrie 2022 să nu se mai prezinte la aeroporurile de plecare, deoarece zborurile nu vor fi operate.

În acest moment nu există fondurile necesare plății combustibilului și celorlalte cheltuieli operaționale necesare pentru zborurile planificate începând cu data de 12 septembrie. Totodată, compania mai spune că toți furnizorii de servicii esențiale zborurilor au condiționat furnizarea respectivelor servicii de plata datoriilor.

Conducerea Blue Air speră ca până pe 10 octombrie să poată rambursa tuturor pasagerilor afectați sumele datorate și să achite tuturor partenerilor comerciali costurile serviciilor prestate în favoarea companiei.

Articolul precedentÎn viteză, fără permis și fără centură spre dosar penal
Articolul următorAccident pe DJ 106B | Motociclist din Dumbrăveni lovit de un autoturism

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.