Acasă Sibiu

7.735 elevi din județ vor beneficia de o masă caldă la școală

485

7.735 elevi din județ vor beneficia de o masă caldă la școală.

300 de unități de învățământ din România vor beneficia de programul național ,,Masă caldă în școli”, iar numărul acestora va crește conform Ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, la 350 școli. De asemenea, a fost crescută alocația zilnică pentru acest program de la 10 la 15 lei, pentru a preîntâmpina acele situații în care tarifele de 10 lei nu au fost suficiente pentru a genera atractivitate în rândul operatorilor economici, mai ales în contextul scumpirilor.

Dintre cele 300 unități de învățământ, în județul Sibiu programul va fi implementat în 12. Este vorba despre Liceul „Timotei Cipariu” Dumbrăveni, Școala Gimnazială Biertan, Școala Gimnazială „Octavian Goga” Rășinari, Școala Gimnazială „Sava Popovici Barcianu” Rășinari, Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” Avrig, Școala Gimnazială Avrig, Liceul Tehnologic „Johannes Lebel” Tălmaciu, Școala Gimnazială „Mihai Viteazu” Șelimbăr, Școala Gimnazială „Radu Selejan” Sibiu, Școala Gimnazială Nr.23 Sibiu, Liceul Tehnologic Copșa Mică și Liceul Tehnologic „Ioan Lupaș” Săliște.

Foto: Facebook

Articolul precedent21 persoane au murit în primele 8 luni ale anului pe șoselele din județul Sibiu | Apel la participanții la trafic
Articolul următorOrdonanța privind plafonarea prețurilor din energie a fost adoptată | Prețuri și modificări

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.