Acasă Sibiu

Femeie de 52 ani lovită de un autoturism pe trecerea de pietoni | Foto

407
Femeie de 52 ani lovită de un autoturism pe trecerea de pietoni

Femeie de 52 ani lovită de un autoturism pe trecerea de pietoni.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident produs luni dimineața pe Calea Dumbrăvii din municipiul Sibiu. O femeie de 52 ani a fost acroșată de un autoturism pe trecerea de pietoni.

,,Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit că un conducător auto, bărbat de 38 de ani din Sibiu, ar fi accidentat un pieton, mai precis o femeie de 52 de ani din Roșia. Accidentul s-a produs în zona unei treceri pentru pietoni. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la spital, conștient și cooperant. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii acestui accident” spune Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Femeie de 52 ani lovită de un autoturism pe trecerea de pietoni

,,Un autoturism a lovit o femeie de 52 ani, pe trecerea de pietoni. În urma accidentului, femeia a suferit un traumatism toracic și traumatisme de membre, superior și inferior drept. Victima a fost transportată la UPU în stare stabilă” a precizat Crinu Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Foto: SAJ Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.