Acasă Nova TV

A început Festivalul Berii la Mediaș | Programul concertelor

6365

A început Festivalul Berii la Mediaș.

Festivalul Berii și-a deschis porțile la Mediaş. Evenimentul se va desfăşura de vineri până duminică în Piaţa Corneliu Coposu, dar și în parcarea Hotelului Central, iar organizatorii au pregătit concerte de muzică uşoară şi populară, un parc de distracţii şi evident multă bere.

Ca și la edițiile precedente, programul este unul pentru toată lumea, de la copii până la pensionari. Participanții la festival vor avea parte de bere rece și multă, degustări de mâncăruri delicioase, show-uri excepționale și cel mai mare și frumos parc de distracții pentru cei mici.

Peisajul de sărbătoare cuprinde o selecţie de produse autentice, de gusturi tradiţionale, de savori intense şi neaşteptate, o paletă gastronomică diversificată cu specialități delicioase. Evident, nu lipsesc nici dulciurile tradiţionale şi internaţionale.

O parte importantă a festivalului este programul artistic, care va avea loc în fiecare dintre cele trei seri de festival între orele 19:00 și 23:00.  În prima seară a festivalului va avea loc un recital folcloric cu invitații Eugen Mihăilă, Ovidiu Homorodean, Oana Tomoiagă și Ionela Guzic, iar capul de afiș va fi concertul programat de la ora 22:00 al trupei Iris cu inegalabilul Cristi Minculescu. Sâmbătă, programul de muzică populară va fi susținut de Traian Stoiță, surorile Daciana şi Suzana Vlad și Iulia Merca, dar și recitaluri ale Trupei Dinamic și Antonio Pican, iar seara va fi încheiată de Clubbing Cu Dj Axxy. În cea de-a treia zi de festival vor concerta Aurelian Suciu, Ina Todoran, Costel Popa și Ovidiu Furnea, iar capul de afiș va fi concertul susținut de la ora 22:00 de Nicole Cherry.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.