Acasă Nova TV

Proiectul de reabilitare și modernizare a centrului istoric | Zeci de persoane la informarea de la sediul municipalității

1048

Proiectul de reabilitare și modernizare a centrului istoric.

Sala mare a Primăriei Mediaș a găzduit luni după-amiază o informare cu privire la proiectul de reabilitare și modernizare a centrului istoric, la care au participat câteva zeci de persoane. Acesta este finanțat cu fonduri europene, are o valoare de aproximativ 30 milioane de lei și prevede modernizarea străzilor Stephan Ludwig Roth, I.G. Duca, Nicolae Iorga și Petofi Șandor, dar și a Pieței Regele Ferdinand I.

Concret, vor fi înlocuite rețelele apă, de canalizare menajeră și pluvială, toate cablurile existente vor fi introduse în subteran și se va realiza totodată modernizarea sistemului de iluminat public. Proiectul prevede și reorganizarea spațiilor verzi existente și crearea de spații verzi noi acolo unde este posibil.

Proiectul de reabilitare și modernizare a centrului istoric este finanțat din fonduri europene, în cadrul Axei prioritare 13 – Sprijinirea regenerării orașelor mici și mijlocii.

Articolul precedentTitularizare 2022 | 51,3% dintre cadrele didactice au luat minim 7 | O singură notă de 10
Articolul următorDacă l-ați văzut, anunțați urgent poliția!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.