Acasă Nova TV

Prezentarea ACS Mediaș 2022 | Primele informații oficiale despre noul proiect fotbalistic al orașului

1591

Primele informații oficiale despre ACS Mediaș, noul proiect fotbalistic al orașului.

Miercuri după-amiază a avut loc o conferință de presă în cadrul căreia a fost prezentat noul club de fotbal care va activa în oraș. ACS Mediaș este o inițiativă a unor foști fotbaliști ai Clubului Gaz Metan Mediaș, care au pus bazele unui nou club. Sunt 9 membri fondatori: Ionuț Buzean, Eric de Oliveira, Doru Dudiță, Cristian Pustai, Eugen Pîrvulescu, Dorin Roșca, Costel Hanc, Claudiu Boaru și Iosif Biro.

Noul club va prelua toate grupele de copii și juniori, dar și o parte dintre angajații Clubului Gaz Metan Mediaș. Ionuț Buzean este cel care va conduce clubul din postura de președinte, iar Eric de Oliveira va fi în fruntea Centrului de Copii și Juniori.

ACS Mediaș va evolua din sezonul care va începe în luna august în Liga a 4-a, cu obiectiv declarat promovarea succesivă în următorii doi ani în Liga 3, respectiv Liga 2. Echipa va fi pregătită de antrenorul principal Dumitru Solomon, iar Doru Dudiță va fi antrenor secund. În componența echipei vor fi jucători din Mediaș și din împrejurimi, în principal foști jucători din Academia Gazului Metan.

Conducerea ACS Mediaș a explicat că a avut o serie de întâlniri cu potențiali sponsori și că a găsit deschidere atât la Primăria Mediaș cât și la Romgaz, care și-au manifestat intenția de a susține proiectul. De asemenea, firma Fortza.ro, se numără deja printre sponsorii clubului și sunt așteptate să se alăture proiectului și alte firme din oraș.

Articolul precedentUn tânăr în vârstă de 27 ani s-a înecat într-un lac unde venise la pescuit
Articolul următorPacientă din Ucraina, operată la Spitalul Județean Sibiu de tumoră la sân

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.