Acasă Nova TV

Piața imobiliară din Mediaș în creștere | Prețuri și tendințe

1525

Piața imobiliară din Mediaș în creștere.

Oferta de locuinţe este una bogată la Mediaş, iar cererea este și ea pe măsură. Agenţii imobiliari spun că piața a crescut în timpul pandemiei, fiind căutate în special casele ce au și curte. Izbucnirea războiului din Ucraina a dus la o blocare temporară a pieței, oamenii și-au scos banii din bănci, iar apoi la scurt timp au investit în imobiliare pentru care au plătit cu banii jos.

Prețurile locuințelor au crescut cu 5-6% anul acesta, iar până la finalul lui 2022, acestea vor fi cu circa 20% mai mari față de anul anterior. În funcție de confort, o garsonieră se vinde la Mediaș în medie cu 15-16.000 Euro, un apartament cu 2 camere în medie cu 30.000 Euro, iar un apartament cu 3 camere cu 40.000 Euro.

Casele noi sunt la mare căutare în Mediaș, dar există un interes crescut și pentru case la țară, în localitățile din jurul orașului. Cumpărătorii sunt în general străni, care aleg să se stabilească în zonă. Pentru cei care caută să închirieze o locuință în Mediaș, prețul cerut pentru un apartament este  în medie de 150-200 Euro pe lună,iar pentru o casă de 300-400 Euro.

Articolul precedentUn clujean a încercat să dea mită 4.000 lei unui agent de poliție rutieră din Sibiu
Articolul următor103 locuri libere la liceele din Mediaș pentru absolvenții claselor a VIII-a

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.