Acasă Sibiu

Bărbat reținut după ce a furat un cal pe care apoi l-a vândut

506

Bărbat reținut după ce a furat un cal pe care apoi l-a vândut.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate într-un dosar penal privind furtul la data de 09.07.2022 unei cabaline, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig au reușit ieri, în urma probatoriului administrat, reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat bănuit de săvârșirea furtului.

,,În fapt, la data de 09.07.2022, în intervalul 0900-1300, bărbatul reținut de polițiști ar fi pătruns într-un saivan situat la periferia orașului Avrig, de unde ar sustras o cabalină pe care ar fi transport-o la domiciliul său din localitatea Chirpăr. Pe parcursul cercetărilor a rezultat faptul că la aceeași dată, acesta ar mai fi pătruns și într-o încăpere a aceluiași saivan, prin spargerea geamului ferestrei, de unde ar fi sustras un aparat de impulsuri pentru garduri electrice. Ulterior, bărbatul ar fi vândut cabalina sustrasă unor persoane rămase încă neidentificate, care ar fi oferit-o spre sacrificare.

În cadrul anchetei, polițiștii au găsit generatorul cu impulsuri pentru garduri electrice sustras, acesta fiind recunoscut și predat persoanei vătămate. Față de bărbatul în vârstă de 34 de ani, din Chirpăr, a fost luată măsura reținerii pe o perioada de 24 ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig cu propunerile corespunzătoare. Cercetările în acest dosar continuă” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.